Pizzavágóval akarták feldarabolni kisebb iskolatársaikat a sátánista tinilányok

2018. október 25., 08:59

Szerző:

Egy floridai iskola mosdójában akarta törbe csalni két tinilány 15 kisebb iskolatársat, hogy lemészárolják őket és megigyák a vérüket  - írja a CNN. A 11 és 12 éves kislány konyhakésekkel és egy pizzavágóval vára a helyiségbe belépő áldozatokat.

A Polk megyei Bartow általános iskolába járó diákokat kedden tartóztatták le, és már négy vádpontban, köztük gyilkosságra való összeesküvésben vádat is emeltek ellenük.  Tervükre akkor derült fény, amikor a tanárok értesítették az egyik lány édesanyját, hogy gyermeke nem jelent meg órán. Mivel ő állította, hogy elvitte az iskolába, elsőként az épületet vizsgálták át. Akkor találtak rá a mosdóban a két lányra, és a náluk lévő késekre és más szúró-vágó eszközökre. Ezek között volt egy pizzavágó is. 

A rendőrség tájékoztatása szerint a lányok azt mondták, sátánisták, a tervük az volt, hogy megigyák áldozataik vérét és talán meg is ették volna őket utána. Állításuk szerint ezután magukkal is végezni akartak.

A rendőrség a lányok otthonában is házkutatást tartott, ahol a gyilkosságsorozat tervét is megtalálták, a mobiltelefonjukon pedig több üzenetváltást is, amelyben a két lány a részleteket beszélte meg.

A szlovák kormány nyitrabányai kihelyezett ülésén meglőtték Robert Fico kormányfőt. A politikust azonnal kórházba szállították, majd csaknem négy órán keresztül műtötték. A legfrissebb hírek szerint túl van az életveszélyben, mélyaltatásban tartják.

Szlovák sajtóhírek szerint egy támadó mellkason és gyomron lőtte Robert Ficót. A szlovák kormányfőt késő este még mindig műtik. A szlovák belügyminiszter szerint az ország „a polgárháború küszöbén áll”.

A terv szerint az orosz vagyon hasznát fölözik le, amelyet a 2021-ben az EU katonai vagy védelmi vonatkozású külső tevékenységének fedezésére létrehozott, azóta elsősorban Ukrajna támogatására használt, márciusban 5 milliárd euróval megtoldott Európai Békekeretbe csatornáznának.