Péniszen lőtte volt felesége új férjét

A férfi azt állítja, hogy csak köszönni akart. 

2022. november 13., 07:01

Szerző:

Letartóztattak egy thaiföldi férfit Mueng Chumpornban, mert a vád szerint szándékosan péniszen lőtte volt feleségének új férjét, írja az rtl.hu. A gyanúsított szerint csupán baleset történt.

Amikor a rendőrök megérkeztek, már csak egy vértócsát és egy töltényhüvelyt találtak, mert az áldozatot kórházba vitték, a 37 éves gyanúsított pedig hazament, mintha mi sem történt volna. A férfi szerint csupán az autójába akarta tenni a fegyvert és csupán odaköszönt az áldozatnak, amikor véletlenül meghúzta a ravaszt. A feleség viszont álltja, hogy a férfi részeg volt, és fenyegetően viselkedett. Az áldozat pénisze teljesen megsemmisült, de az áldozat most annak is örül, hogy életben maradt.

(Fotó: Shutterstock)

Vádemelés nélkül lezárta a csíkszeredai ügyészség azokat a büntetőjogi eljárásokat, amelyeket az úzvölgyi katonatemetőben a nacionalista Calea Neamului (Nemzet útja) egyesület által tavaly engedély nélkül felállított 150 fakereszt ügyében indított - tudatta szerdán a Maszol.ro hírportál a magyargyűlölő Mihai Tirnoveanunak, az egyesület vezetőjének a Facebookon közzétett bejelentését ismertetve.