Pap a saját péniszét vágja le a kullancscsípést követően

Vértócsában találtak rá az eszméletét vesztett papra. 

2024. január 7., 16:06

Szerző:

Egy csehországi pap késsel vágta le a saját péniszét, miután állítólag egy kullancscsípés miatt elmebeteg lett – írta meg nypost.com.

„Nem tudjuk pontosan, mi történt, valószínűleg egészségügyi probléma lehetett” – számolt be a helyi médiának a dél-csehországi Českobudějovick polgármestere, ahol a riasztó eset történt.

A cseh lapok szerint a helyiek rögtön tudták, hogy valami nincs rendben, amikor a meg nem nevezett lelkész nem jelent meg egy előre megbeszélt találkozón.

A mentősök betörték az ajtaját, a pap eszméletlenül feküdt levágott pénisszel a vértócsában – adta hírül a novinky.cz.

A mentősök a  szent embert a helyi sürgősségi osztályra szállították, ahol az orvosok megállapították, hogy a nemi szervén sérüléseket szenvedett. Romló állapota miatt az orvosok mesterséges kómába helyezték a férfit, és lélegeztetőgépre kapcsolták, amelyen 10 napig maradt – írta meg a dailymail.com.

(Kiemelt képünk illusztráció. Fotó: Pixabay)

20:42

Az Ukrajna támogatásával kapcsolatos véleménykülönbségek ellenére is van értelme és jövője a visegrádi együttműködésnek – jelentette ki Orbán Viktor kedden Prágában, a négy visegrádi ország kormányfőinek csúcstalálkozója után tartott sajtótájékoztatón, ahol a miniszterelnököt a találkozó előtt füttykoncerttel várták a tiltakozók.

Keserű igazságot tárt fel a Pesticide Action Network Europe által készített tanulmány: az európai polgárok egyre inkább ki vannak téve az úgy nevezett PFAS (poli- és perfluoralkil) vegyületeket tartalmazó „növényvédőszerek” koktéljainak. Ezeket a vegyi anyagokat szándékosan permetezik az élelmiszernövényekre, így a friss gyümölcsök és zöldségek közvetlen és rendszeres kitettséget jelentenek a fogyasztók számára. A PAN Europe és a Magyar Természetvédők Szövetsége a PFAS-vegyületeket tartalmazó peszticidek betiltását szorgalmazza.

„Meggyőződésünk, hogy Oroszország veresége nélkülözhetetlen Európa biztonságához és stabilitásához” – jelentette ki Emanuel Macron hétfőn a párizsi konferencián. A francia elnök kijelentette, hogy konszenzus született arról, hogy Ukrajnát olyan fegyverekkel kell támogatni, melyek képesek végzetes csapást mérni Oroszországra.

Hatalmas balhé volt Brüsszelben az EU mezőgazdasági politikája miatt. Belga, holland, francia és olasz termelők is részt vettek azon demonstráción, melyen Brüsszel utcáit gyakorlatilag elöntötte a trágya. Égtek a gumiabroncsok és a tüntetők a rendőrségi sorfalat is áttörték. 

Petr Fiala keddre kormányfői csúcstalálkozóra hívta meg visegrádi partnereit – Donald Tusk lengyel, Orbán Viktor magyar és Robert Fico szlovák miniszterelnököt. A cseh miniszterelnök nem különösebben rajong Orbán Viktorért. A V4 -csúcstalálkozó központi témája Ukrajna támogatása.