Összevert egy ötéves kisfiút molesztáló pedofilt, rengeteg pénzt gyűjtöttek össze a támogatására

2019. március 31., 11:14

Szerző:

Nyolc nap alatt több mint 40 ezer dollár (átszámítva 11,5 millió forint) pénzadományt dobtak össze a GoFundMe portálon Richard Adamsnek, annak a férfinak, aki brutálisan összevert egy pedofilt az Egyesült Államokban, az Ohio állambeli Eastlake-ben. 

– Éppen a mosodából léptem ki, amikor megláttam, hogy ott áll egy ötéves kisfiú péniszével a szájában

– mesélte Richard Adams a CBS helyi csatornájának, a Cleveland 19 televíziónak. Elmondása szerint azonnal elborította az agyát a vörös köd, odarohant a pedofilhoz – egy szintén kiskorú 17 éves fiúhoz –, letépte az áldozatáról és összeverte. Most súlyos testi sértéssel vádolják, és fél, hogy az ügy miatt nem lehet jelen a saját gyermeke születésénél.

A gyűjtést a nagybátyja indította a GoFundMe portálon, az eredetileg kitűzött célösszeg 30 ezer dollár volt. 

Egyébként azután, hogy összeverte, Richard Adams videót is készített a pedofilról, a felvételt pedig feltöltötte a Facebookra.  Azt állítja, ezt megbánta, de reméli, hogy a helyében mindenki más is közbelépett volna, amikor meglátja, mit művelnek egy ötéves kisfiúval. 

A pedofilt – akinek a nevét az életkora miatt nem hozták nyilvánosságra – nemi erőszak vádjával letartóztatták, áldozatát a gyermekvédelem vette magához.

(A 24.hu nyomán)

Vádemelés nélkül lezárta a csíkszeredai ügyészség azokat a büntetőjogi eljárásokat, amelyeket az úzvölgyi katonatemetőben a nacionalista Calea Neamului (Nemzet útja) egyesület által tavaly engedély nélkül felállított 150 fakereszt ügyében indított - tudatta szerdán a Maszol.ro hírportál a magyargyűlölő Mihai Tirnoveanunak, az egyesület vezetőjének a Facebookon közzétett bejelentését ismertetve.