Már nincs napirenden Orbán leváltása

Varga-Damm Andrea, volt jobbikos politikus nem szeretne csatározni.

2022. február 23., 20:34

Szerző:

Újabb egykori jobbikos jelentette be, hogy frissen alapított pártjával nem indul el az április 3-i országgyűlési választáson – írja az Azonnali. A Varga-Damm Andrea vezette Reformerek február 23-án bejelentette, hogy kiszáll a versenyből.

A bejelentést egy Facebook-videón tették meg, ahol a párt elnöke, Varga-Damm Andrea, illetve egy képviselőjelöltje, Andrics Alíz beszélt az elmúlt hetek tapasztalatairól.

Andrics arról beszélt, megdöbbentette, hogy a magyar társadalom mennyire megosztott és kétpólusú, és hogy a „két illuzionista bohóc” (ezalatt a Fidesz-KDNP-t, illetve az ellenzéki összefogást értette) irányítanak és irányítani akarnak mindent, és nem akarják, hogy ebbe a politikai térbe más is beférjen.

Varga-Damm Andrics szavait azzal egészítette ki, hogy szerinte az állampolgárok 60 százaléka elutasítja a politikát és a közéletet, míg a két tábor politikusai az embereket csak szavazógépnek, eszköznek használja.

(Kiemelt kép: Kovács Attila / MTI)

10:18

Gyakorlatozás közben összeütközött az amerikai hadsereg két HH-60 Blackhawk típusú helikoptere Kentucky fölött – közölte Nondice Thurman amerikai katonai szóvivő csütörtökön.

08:29

A demokráciák erősödtek az első, 15 hónapja tartott demokrácia csúcstalálkozó óta az akkor tett vállalásoknak is köszönhetően – jelentette ki az Egyesült Államok elnöke a Csúcstalálkozó a demokráciáért elnevezésű nemzetközi virtuális konferencia nyitónapján szerdán.