Nagymama és négy unokája halt meg egy lakástűzben

A szülők nem tartózkodtak otthon. 

2022. február 13., 08:28

Szerző:

„Brutális tragédia” – így aposztrofálták azt a tűzesetet, amely a pennsylvaniai Polk Townshipben történt, írja a 24.hu.

A tragikus este február 10-én késő este történt, amikor is kigyulladt egy családi ház. A tűzeset következtében életét vesztette négy kisgyermek, valamint a nagymamájuk is.

A nagymama egy 53 éves középiskolai tanárnő, Rosemarie LaBarre négy unokájára vigyázott. Kathrynre, Kalebre, Kristianra és Kasperre. A legfiatalabb közülük legfiatalabb 2, a legidősebb 7 éves volt. A szülők nem tartózkodtak otthon. Az édesapa egy farmom dolgozott, az anyuka őt látogatta meg a tragédia idején. 

A rendőrség közlése szerint gyanús körülmény vagy bűncselekményre utaló jel nem áll fenn. A barátok a család támogatására online pénzgyűjtési akcióba kezdtek. 

(Kiemelt kép: Shutterstock)

Tegnap 19:19

A jelenlegi amerikai kurzust Moszkva nemcsak a maga, de a világ számára is fő kockázatforrásnak tekinti, és fel szándékozik számolni Washington „dominanciájának maradványait” – hirdette meg Oroszország módosított külpolitikai koncepciója, amelyet pénteken hagyott jóvá Vlagyimir Putyin orosz elnök.

A norvég fővárosban mintegy 800 kilogramm kokaint talált a rendőrség gyümölcsök közé rejtve, a skandináv országban korábban még soha nem bukkantak ilyen nagy mennyiségű szállítmányra – közölték a helyi hatóságok pénteken.