Művérrel öntötték le az orosz nagykövetséget

A szimbólum nem szorul magyarázatra.

2022. március 26., 20:20

Szerző:

Művért öntöttek Prágában az orosz nagykövetség elé szombat reggel. Az akció annak a demonstrációnak volt része, amely Putyin véres háborúja ellen tiltakozik. A 168 beszámolt róla, hogy több ezer orosz demonstrált szombaton Oroszország ukrajnai háborúja ellen.

(Fotó: Twitter)

Elfogadta Vlagyimir Putyin orosz elnök Indonézia meghívását a részvételre a G20-csoport novemberi csúcstalálkozóján, de ennek formáját még pontosítani kell – jelentette ki Jurij Usakov orosz elnöki tanácsadó hétfőn Moszkvában újságíróknak nyilatkozva.

Srí Lankán napokon belül elfogyhat az üzemanyag az egyik legnagyobb, jelenleg is tartó gazdasági válságuk közepette. A kormány az IMF-hez fordult segítségért, de nem biztos, hogy megkapják időben a mentőcsomagot.

A NATO jóval 300 ezer fő fölé emeli magas készültségi katonai erőinek létszámát, hogy kezelni tudja az Oroszország által jelentett biztonsági kihívásokat – jelentette ki Jens Stoltenberg a szervezet főtitkára hétfőn, a szövetséges országok madridi csúcstalálkozója előtti brüsszeli sajtótájékoztatóján.