Megkéselte az Uber-sofőr a hányó utasokat

Az utasok felajánlották, hogy állják a tisztítást, de a sofőr kést rántott. 

2023. augusztus 6., 20:16

Szerző:

Beperelte az Ubert Los Angelesben egy pár, Lilit Hakobyan és Khachatur Aspoyan, mert állításuk szerint tavaly egyik sofőrjük bántalmazta és megkéselte őket, miután a páros egyik tagja hányni kezdett az autóban – írja az RTL a Los Angeles-i Fox11 nyomán. 

A háromgyermekes szülők pénzbeli kárpótlást követelnek, valamint azt, hogy a felelőst, vagy felelősöket büntessék meg. Állításuk szerint a hányás után bocsánatot kértek, és felajánlották a sofőrnek, hogy fizetik az autó tisztítását.

Ám a sofőr erre agresszív lett, és azt mondta, hogy nem hajlandó elvinni őket úticéljukhoz. A veszekedés egyik pontján pedig előkapott egy kiskést, és a pár mindkét tagját megsebesítette vele: később kórházi ellátásra is szorultak.

(Kiemelt képünk illusztráció. Forrás: Shutterstock)

Giorgia Meloni kormánya feltehetően még a mai napon elfogadja az a biztonsági rendeletet, aminek értelmében kiutasítják azokat a külföldieket, akik hamisan nyilatkoznak az életkorukról, hogy bekerülhessenek az Olaszországba kísérő nélkül érkező kiskorúaknak fenntartott védőrendszerbe.

 

2023. szeptember 27., 19:19

Mindenkinek tartózkodnia kellene az olyan nyilatkozatoktól, amelyek tovább fokozzák a migrációs nyomást Európában, ugyanis a menekültkvóták ismételt emlegetése csak megerősíti az embercsempészek üzleti modelljét – közölte a tárca tájékoztatása szerint Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerdán Bécsben.