Magyar nő holtteste került elő egy olasz tengerparti szálloda pincéjéből

Egy 42 éves magyar nő holttestét találták meg kedd reggel az olaszországi Riminiben egy felújítás alatt álló bezárt szállodában.

2023. november 8., 14:55

Szerző:

A hotel a tengerparti Miramare városrészben található, a rendőrség több egysége is kiszállt a helyszínre. A nő már egy ideje halott lehetett, az első vizsgálatok alapján kizárják az erőszakot, valószínűleg baleset érte.

A már oszlásnak indult holttestet a szálloda pincéjében találták meg a felújítási munkákat megkezdő munkások. A korábban lezárt épületbe hajléktalanok költöztek be, a jelek szerint a nő is ott lakott – írja az il Resto del Carlino beszámolója nyomán a Telex.

A holttestet a pincében, a lépcső alján találták meg, a lépcső mellett volt a nő cipője, egy fekhely és néhány személyes tárgya. A vizsgálatok szerint a korábban a környéken már droggal és prostitúcióval kapcsolatos ügyek miatt nyilvántartásba vett nő megcsúszhatott a lépcsőn, beverte a fejét, és nem tudott segítséget hívni. Az ügyészség elrendelte a boncolást.

(Kiemelt kép illusztráció: a Romagnola Riviera egyik zárva tartó fürdőhelye a koronavírus-vészhelyzet idején Riminiben 2020. május 15-én. Fotó: Andrea Savorani Neri/NurPhoto via AFP)