Koronavírusban halt meg a tehetségkutatón feltűnt sztár

Holtan találták meg otthonában.

2021. december 4., 20:44

Szerző:

Pénteken belehalt a koronavírus-fertőzésbe Jay Jay Phillips, aki az America’s Got Talent korábbi szériájának felfedezettje volt – írja az Index a Loudwire nyomán. Halálhírét együttese, a Mettal Maffia jelentette be nemrég. Phillips egyik hozzátartozója mindeközben azt nyilatkozta, hogy a rockzenész már a hálaadás ünnepe előtt is súlyos betegséggel küzdött. Akkor még otthon betegeskedett, de annyira leromlott az állapota, hogy a családja és a barátai is azt javasolták neki, hogy hívja ki a mentőt. 

Phillips ennek ellenére sem kért segítséget, és azt mondta nekik, hogy csak ki kell pihennie magát. Mindeközben az állapota tovább romlott, olyannyira, hogy Hálaadás Napján, november 25-én már holtan találta őt otthonában az édesanyja és barátnője. A családhoz közel álló bennfentesek szerint Phillips nem volt beoltva, de a közeljövőben tervezte felvenni a koronavírus elleni védőoltást.

(Kiemelt képünk illusztráció: Unsplash)

17:23

Az ukrán Nemzetbiztonsági és Védelmi Tanács titkára, Olekszij Danyilov és Volodimir Zelenszkij is arról beszéltek a közösségi médiában, hogy Ukrajna nyugati partnerei a nyugati tankok után F16-os vadászrepülőgépek Ukrajnába szállításáról hozhatnak döntést.