Ingyen mehet moziba, akinek nagyon világos a bőre

Vörös a haja? Szeplős? Könnyen leég a napon? Nagy-Britanniában gondolnak önre!

2022. július 17., 11:55

Szerző:

A szakértők szerint az Egyesült Királyságban a jövő héten minden idők legmelegebb időszaka jöhet, ezért a Showcase Cinemas mozihálózat úgy döntött, hogy a vörös hajúak ingyen mehetnek moziba – írja az rtl.hu. A hálózat tekintettel van azokra az emberekre, akiknek vörös haja és világos bőre van. Ők sokszor hajlamosabbak leégni, ezért az ingyenes mozival menedéket nyújtanának nekik.

A Showcase Cinemas mozitermei légkondicionáltak, így a következő forró napokban felüdülést nyújtanak majd a nézőknek.

Mark Barlow, a Showcase Cinemas vezérigazgatója elmondta, hogy bár nagyon élvezik az Egyesült Királyságban, amikor süt a nap és jó idő van, de ilyenkor az is ki szokott derülni, hogy a lakosság milyen nehezen bírja a meleget. Épp ezért döntöttek úgy, hogy azokat, akiket a leginkább megvisel majd a forróság, ingyen engedik be a moziba. Az akció két napra szól, hétfőre és keddre.

2024. április 24., 15:49

Vádemelés nélkül lezárta a csíkszeredai ügyészség azokat a büntetőjogi eljárásokat, amelyeket az úzvölgyi katonatemetőben a nacionalista Calea Neamului (Nemzet útja) egyesület által tavaly engedély nélkül felállított 150 fakereszt ügyében indított - tudatta szerdán a Maszol.ro hírportál a magyargyűlölő Mihai Tirnoveanunak, az egyesület vezetőjének a Facebookon közzétett bejelentését ismertetve.