Holtan találták Homonnay Gergely írót Rómában

Egy olaszországi klubban találtak rá holtan.

2022. január 2., 21:59

Szerző:

Az 46 éves író holttestét a Rómában található Bananon nevű privát klub törökfürdőjének mosdójában találták meg – írta a Telex a Corrierra Della Serra nyomán.

A helyi rendőrség bűncselekményre utaló nyomot nem talált, de a helyszínen találtak kábítószergyanús anyagot, ami miatt eljárást folytatnak.

A Szegedi Tudományegyetem bölcsészkarán angol-német szakon végzett, majd Pécsett és az Eötvös Loránd Tudományegyetemen folytatott jogi tanulmányokat. Dolgozott fordítóként, egy fotóügynökségnél, tanított gimnáziumban, és évek óta újságíróként dolgozik. 2021. szeptemberében Novák Katalinra tett becsületsértő kijelentése miatt jogerősen elitélték, egy év próbaidőre bocsátották és a perköltségek megfizetésére kötelezték.

(Kiemelt kép forrása: Instagram)

15:48

A NATO jóval 300 ezer fő fölé emeli magas készültségi katonai erőinek létszámát, hogy kezelni tudja az Oroszország által jelentett biztonsági kihívásokat – jelentette ki Jens Stoltenberg a szervezet főtitkára hétfőn, a szövetséges országok madridi csúcstalálkozója előtti brüsszeli sajtótájékoztatóján.

2022. június 27., 14:05

Negyvenhárom amerikai állam összesen több mint egymillió szavazója állhatott át a republikánusok táborába tavaly, írta az AP amerikai hírügynökség hétfőn választói regisztrációs adatokra hivatkozva.