Gyűlöli az alkoholt, ezért embert ölt a cirkuszi teve

Nem bírta elviselni az ittas cirkuszi alkalmazott szagát. 

2022. augusztus 7., 10:36

Szerző:

A baleset péntek délben történt. A teve először beleharapott a férfi arcába és kezébe, majd mellkasát vette célba. A támadást követően a felsővízközi kórházba szállították a férfit, ahol állapota jelentős mértékben súlyosbodott, majd belehalt sérüléseibe, írja az Ujszó. 

Antonín Aleš, a cirkusz igazgatója tájékoztatása szerint nem az állat hibájából történt a baleset. A támadás során az alkalmazott éppen ünnepelt, emiatt alkohol befolyása alatt volt, és a szeszt az állatok nem tolerálják. Az esetet a rendőrség vizsgálja.

(Kiemelt képünk illusztráció: Egypúpú tevék állnak egy tevefarm kifutójában, a németországi Sternbergben, 2021. május 21-én. Fotó: Jens Büttner / DPA/AFP)

Mohamed bin Szalmán szaúdi koronaherceg immár mentességet élvez a vádhatósággal szemben a Dzsamál Hasogdzsi szaúdi ellenzéki újságíró 2018-as meggyilkolása miatt az Egyesült Államokban indított perben, mivel múlt héten a szunnita királyság miniszterelnökévé nevezték ki - jelentették ki a trónörökös ügyvédei egy amerikai bíróságon hétfőn.