Gyerekek által húzott Porschén vonult be a városba a katolikus pap, és szerinte ezzel nincs semmi baj

Most, hogy egymást érik a pedofilbotrányok, nem is lehetett volna jobb ötlete. Videó!

2018. november 13., 16:27

Szerző:

Különös hintón vonult be a máltai Zebugg városába a frissen kinevezett új katolikus plébános, a 47 éves John Sultana, miután elődje lemondott tisztségéből. Sultana egy sportkocsiban ezüstszínű Porsche Boxterban érkezett a város templomához, ami önmagában is nagy dobás lett volna. Csakhogy az alábbi videó tanúsága szerint nem ő kormányozta az autót.

Igen, jól látja, helyi gyerekeket, több tucatnyi ünneplőbe öltözött iskolást fogtak a sportkocsi elé, akik kötéllel húzták a plébániáig a katolikus papot. Nem derült ki, hogy valami különös helyi népszokásról van-e szó vagy Sultana éppen az élő emberi fogatot találta a legmegfelelőbbnek. A plébánost ugyanis hiába faggatta a Times of Malta nevű lap, Sultana csak ennyit mondott:

- Sajnálom, ez számomra nem ügy, néhány komment pedig egyszerűen igazságtalan - mondta a pap, aki szerint bármit mond, csak kiforgatnák a szavait.

Persze enélkül is van rá elég ok, hiszen miközben világszerte, egyre több országban derül ki, hogy a katolikus egyház elhallgatta a gyermekeket érintő szexuális zaklatásokat és erőszakot, addig Isten szolgája úgy döntött, hogy a legjobb megoldás gyerekekkel húzatni a Porschét.