Feldarabolta a rendőrt a felesége, és azt hazudta, hogy elment külföldre dolgozni

2018. október 22., 20:55

Szerző:

Hétfőn őrizetbe vettek egy nőt a Kelet-Romániában fekvő Brăila megye egyik falvában, és azzal gyanúsítjáa, hogy két évvel ezelőtt megölte a férjét, feldarabolta a holttestét, a testrészeket pedig elrejtette a házuk különböző helyiségeiben – írja a honlapján az Antena1.

A portál cikke szerint az 50 éves áldozat, Michalache Lupu a falu Vizioru egyik rendőre volt. Két évvel ezelőtt tűnt el, amire a felesége azzal adott magyarázatot, hogy külföldre ment dolgozni. Később erre hivatkozva el is költözött a házukból, azt hazudva,, hogy a  férje hívta, utazzon el hozzá. Akkor bukott le, amikor a férjének a nővére benézett rendet tenni a már üresen álló házba, és az egyik melléképületben elásva talált egy emberi lábszárcsontot, amelyről elkezdte gyanítani, hogy az öccséé lehet. Ezután riasztotta a rendőrséget. A férfi koponyája már a padlásról került elő.

 

Vádemelés nélkül lezárta a csíkszeredai ügyészség azokat a büntetőjogi eljárásokat, amelyeket az úzvölgyi katonatemetőben a nacionalista Calea Neamului (Nemzet útja) egyesület által tavaly engedély nélkül felállított 150 fakereszt ügyében indított - tudatta szerdán a Maszol.ro hírportál a magyargyűlölő Mihai Tirnoveanunak, az egyesület vezetőjének a Facebookon közzétett bejelentését ismertetve.