Ezt csinálták a kijeviek a bombázás alatt a metróban

A kijeviek a metró állomásokon húzták meg magukat a hétfői bombázások alatt. Videón, hogy mivel múlatták az időt.

2022. október 10., 14:14

Szerző:

Október 10-én, hétfő reggel sorozatos robbanások rázták meg Kijevet. Sokan a metrókba húzódtak a bombázások elől, és ukrán dalokat énekeltek, hogy tartsák egymásban a lelket. A megható videót a Nexta Tv posztolta Twitteren:

 

(Kiemelt képünk: Egy autó roncsa Kijevben, 2022. október 10-én, hétfőn. A várost reggeltől sorozatos robbanások rázták meg, sokan meghaltak vagy megsebesültek. Fotó: Facebook / Ukraine War News - English)

 

19:01

A büntetőtörvénykönyv előírásainak többrendbeli megsértésére és alapvető hiányosságokra hivatkozva megszűntette a szlovák legfelsőbb ügyészség a Robert Fico volt kormányfő és három társa ellen idén tavasszal bűnszövetkezet létrehozása és más vádakkal indított eljárást – közölte kedden a TASR szlovák közszolgálati hírügynökség a legfelsőbb ügyészség bejelentésére hivatkozva.

18:37

Oroszország örökre elveszítette legnagyobb energiavásárló ügyfelét, Európát – szögezte le Fatih Birol, a Nemzetközi Energiaügynökség (IEA) török származású ügyvezető igazgatója egy keddi energetikai konferencián.