Cseh Katalint újra alelnöknek választotta a Momentum EP-frakciója

Nagy többséggel.

2021. október 20., 21:21

Szerző:

A Momentum Mozgalom EP-frakciója, a Megújuló Európa a keddi frakcióelnök-választás után szerdán új első alelnököt és alelnököket választott, Cseh Katalint pedig nagy többséggel választották meg újra a frakció egyik alelnökének – írta a párt közleményében.

„Hatalmas öröm és megtiszteltetés számomra az újraválasztás, köszönöm a frakció tagjainak, hogy ekképp is elismerik munkámat és támogatnak” – írta Facebook-oldalán Cseh Katalin, a Momentum Mozgalom alapító tagja. Hozzátette: „Köszönöm a támogatásukat és egyben gratulálok a szintén újraválasztott első alelnöknek, Malik Azmaninak, valamint a többi, most megválasztott alelnöknek is.”.

(Kiemelt kép: Cseh Katalin, a Momentum képviselője az Európai Parlament (EP) plenáris ülésén Strasbourgban 2019. július 16-án. Fotó: Koszticsák Szilárd / MT)

Vádemelés nélkül lezárta a csíkszeredai ügyészség azokat a büntetőjogi eljárásokat, amelyeket az úzvölgyi katonatemetőben a nacionalista Calea Neamului (Nemzet útja) egyesület által tavaly engedély nélkül felállított 150 fakereszt ügyében indított - tudatta szerdán a Maszol.ro hírportál a magyargyűlölő Mihai Tirnoveanunak, az egyesület vezetőjének a Facebookon közzétett bejelentését ismertetve.