Biden elterült, mint a gyalogbéka

Az Egyesült Államok elnöke a színpadon borult el, miután az amerikai légierő akadémiájának diplomaosztóján átadta a diplomákat a végzett hallgatóknak.

2023. június 2., 08:10

Szerző:

Az amerikai elnök az elmúlt években többször is az instabilitásáról híresült el: 2021-ben egy lépcsőn esett el többször, tavaly pedig a biciklijével borult egy hatalmasat, amikor megállt – írja a Blikk. Joe Biden már 80 éves, de bejelentette, hogy a következő elnökválasztáson is indul: ha nyer, 86 éves lenne a második ciklus végére.

Giorgia Meloni kormánya feltehetően még a mai napon elfogadja az a biztonsági rendeletet, aminek értelmében kiutasítják azokat a külföldieket, akik hamisan nyilatkoznak az életkorukról, hogy bekerülhessenek az Olaszországba kísérő nélkül érkező kiskorúaknak fenntartott védőrendszerbe.

 

2023. szeptember 27., 19:19

Mindenkinek tartózkodnia kellene az olyan nyilatkozatoktól, amelyek tovább fokozzák a migrációs nyomást Európában, ugyanis a menekültkvóták ismételt emlegetése csak megerősíti az embercsempészek üzleti modelljét – közölte a tárca tájékoztatása szerint Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerdán Bécsben.