Az utasokat kitörte a frász, ahogy kinéztek a repülőből

Egy „Üdvözöljük Lutonban” felirat hozta a frászt a Gatwick reptérre érkezőkre Londonban. Ahogy kinéztek az utasok az ablakon, egy egészen más repülőtér köszöntése fogadta őket, mint amire számítottak.

2022. május 23., 11:17

Szerző:

Az utasokat kitörte a frász, miután egy "Üdvözöljük Lutonban" felirat jelent meg a Gatwick repülőtér közelében – írja a BBC-re hivatkozva a HVG. A 60 méteres felirat a Lutontól mintegy 60 mérföldre délre fekvő Gatwick repülőtér megközelítése során látható a leszálló gépekről. A mutatványt Max Fosh, youtube-os humorista vállalta magára, aki elnézést kért, ha bárkit komolyan megijesztett volna.Fosh a csíny kivitelezését magyarázva elmondta, a Heathrow és a Gatwick melletti mezőkön kereste az ideális helyszínt. Talált egy párt, akik azt mondták, van egy 80 méter hosszú földjük, amit semmire sem használnak, így megkérdezte: nagyszerű, elővehetem a ponyvámat, és elkezdhetem a földbe leverni a cövekeket?

A felirat még látható, mivel engedélye van arra Foshnak, hogy ott legyen az hat hétig. Azt mondta a humorista, ha a Gatwickre repülnek, nézzenek ki a bal oldali ablakon, körülbelül 90 másodperccel a leszállás előtt látni fogják az üdvözletet.

 

(Kiemelt képünk illusztráció, Védelmi Minisztérium / Roger-Viollet / Roger-Viollet az AFP-n keresztül)

06:46

Incidensekkel kísért spontán tiltakozások voltak hétfő este több francia nagyvárosban, miután a nemzetgyűlés nem szavazta meg a kormány megbuktatását célzó két bizalmatlansági indítványt, amelyeket a nyugdíjreform parlamenti szavazás nélküli elfogadását követően terjesztett be az ellenzék.