Arra kérte a férje, ne igyon többet, erre lábon szúrta magát és meghalt

Bizarr és tragikus végkifejletű családi veszekedés történt Alsósztamorán. Egy 32 éves ittas nő lábon szúrta magát és meghalt.

2022. október 10., 13:20

Szerző:

Tragikus véget ért egy házastársi vita a Temes megyei Alsósztamorán (Stamora Germană) szombat este. Egy helyi 32 éves nő azért veszett össze a férjével, mert a férfi arra kérte, ne igyon tovább – írja a Főtér. A vita hevében a nő lábon szúrta saját magát.

Csakhogy – szerencsétlenségére – a combartériát találta telibe, és olyan sok vért vesztett rövid idő alatt, hogy a kiérkező mentők már nem tudták újraéleszteni.

A rendőrség vizsgálja az ügy részleteit.

(Kiemelt képünk illusztráció. Emberek a Bucur Oborban, a legnagyobb piactéren Bukarestben, Romániában 2018. október 7-én. Fotó: Jaap Arriens/NurPhoto/AFP)

Vádemelés nélkül lezárta a csíkszeredai ügyészség azokat a büntetőjogi eljárásokat, amelyeket az úzvölgyi katonatemetőben a nacionalista Calea Neamului (Nemzet útja) egyesület által tavaly engedély nélkül felállított 150 fakereszt ügyében indított - tudatta szerdán a Maszol.ro hírportál a magyargyűlölő Mihai Tirnoveanunak, az egyesület vezetőjének a Facebookon közzétett bejelentését ismertetve.