Újabb fiatal vesztette életét egy vagon tetején

A fiatal férfi a galántai pályaudvaron mászott fel a vagon tetejére, ahol áramütés érte.

2023. április 14., 16:26

Szerző:

Életét vesztette egy 21 éves fiatalember miután felmászott egy vasúti kocsi tetejére a galántai pályaudvaron – számol be róla az Infostart

Halálos áramütést szenvedett egy fiatalember a galántai pályaudvaron. Hétfőn este riasztották a szlovák rendőröket és mentőket. Az előbbiek egy fiatal lányt találtak a helyszínen, ő mondta el, hogy barátja felmászott egy vagon tetejére. Próbálták megmenteni a szerencsétlenül járt fiatal életét, sikertelenül.

 

A lap azt írja, hogy a fiú egy hétgyermekes családból származik, egy pétervásárai férfi most gyűjtést szervez a családjának. 

Nem ez az első eset, hogy vagon tetejére felmászó fiatal halálos áramütést szenved el. Januárban Egerben két fiú felmászott egy vasúti tartálykocsi tetejére. Egyikőjük olyan súlyos áramütést szenvedett, hogy a kórházi ellátás ellenére életét vesztette. 

(Kiemelt képünk forrása: Facebook)

 

09:11

Több ország vezetője máris gratulált Recep Tayyip Erdogan hivatalban lévő török államfőnek az elnökválasztás vasárnapi második fordulójában aratott győzelméhez, köztük Biden, Orbán Viktor és Putyin is.