Fiatal lány zuhant ki a tizedikről Szegeden, túlélte

Intenzív osztályon ápolják.

2021. január 9., 18:02

Szerző:

Kizuhant egy 10. emeleti panellakás ablakából egy 23 éves nő Szegeden – írja a Bors. A nő csodával határos módon túlélte a zuhanást, amit bizonyára annak köszönhet, hogy egy fa tompította az esését. Jelenleg az intenzív osztályon ápolják, a zuhanás körülményei egyelőre tisztázatlanok.

A 10. emeletről nagyjából harminc métert esett, ám szerencséjére egy fa lombjára érkezett először, ami okozott sérüléseket, de egyben lassította is a zuhanást. 

A Bors a családhoz közel álló forrásból úgy értesült, hogy a lány még kórházban fekszik. Szerencsére az orvosoknak sikerült stabilizálniuk az állapotát. Több súlyos sérülést is szenvedett.

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese a Borsnak elmondta: nem merült fel olyan körülmény, amely miatt eljárást indítottak volna.

Az előzetes adatok szerint márciusban 6413 gyermek született, és 10 524 ember halt meg; 2023 márciusához képest a születések száma 10, a halálozásoké 13, a házasságkötéseké 1,9 százalékkal csökkent – tájékoztatta a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken. Ez minden idők harmadik legalacsonyabb értéke, aminek meg is látszik az eredménye: egy városnyi lélekszámmal lett kevesebb Magyarország.