Tiszta Mester és Margarita: Debrecen csodája Zeusz, a bicikliző macska

Gazdája nyakában egyensúlyozó macska járja Debrecen utcáit. 

2024. január 9., 09:59

Szerző:

Pócsi László macskája, a kis Zeusz Debrecenben már igazi látványosság, gazdája vállán ülve vagy fekve, néha pedig sétálgatva fedezik fel a nagyvárost. Gyakran bicikliznek együtt, és még a közértbe is betérnek – számolt be a Tények.hu.

„Korábban volt már egy cicám, akivel nagyon sajnáltam, hogy nem tudtam elég időt tölteni, így eldöntöttem, hogy ő majd jön velem mindenhova, hogyha tudom magammal vinni. Aztán itt maradt a vállamon valahogy”

– mesélte Pócsi a szerdai Mokkában, a névadásban is fontos szempont szerepet játszott, hogy Zeusz „félistenként” nézi a világot a magasból.

(Kiemelt képünk illusztráció. Fotó: Pixabay)

Tegnap 13:52

110 új, várhatóan 2029-ben megérkező villamosra tervez kiírni közbeszerzést a BKK. Az idéntől érkező alacsonypadlós CAF-ok 2026 végéig megjelennek majd több új helyen, köztük a 2-es villamos vonalán is, emellett pedig több nagy fejlesztést is tervez a vállalat – derült ki a BKK Villamosfejlesztések Budapesten című sajtótájékoztatóján, amit a Száva kocsiszínben tartottak a vállalat szakemberei és Karácsony Gergely főpolgármester. Vitézy Dávid szerint viszont Karácsony Gergely olyan fejlesztésekkel kampányol, amelyeket pont ő akadályozott, szerinte a főpolgármester egyetlen villamosberuházás előkészítését sem tudja felmutatni 5 év alatt