Zalatnay Sarolta és Kovács Kati is megállítaná Gyurcsányt és Karácsonyt

Mindkét művész aláírta a Stop Gyurcsány! Stop Karácsony! petíciót.

2021. szeptember 15., 07:40

Szerző:

Zalatnay Sarolta énekesnő fideszes országgyűlési képviselők társaságában Érden aláírta a Stop Gyurcsány! Stop Karácsony! petíciót szombaton, az érdi Fidesz-rendezvényen.

A házigazda a helyi Fidesz volt, T. Mészáros András korábbi polgármesterrel az élen, s meghívták Dömötör Csaba és Aradszky András országgyűlési képviselőket is. A politikai rendezvényen Zalatnay Sarolta fotózkodott a politikusokkal, majd aláírta a petíciót.

 


Pénteken pedig Kovács Kati énekesnő írta alá Menczer Tamás államtitkár jelenlétében a Stop Gyurcsány! Stop Karácsony! petíciót Budakeszin. Erről a Budakeszi Fidesz Facebook-oldalának a bejegyzése tanúskodik.
Kovács Kati saját bevallása szerint az utóbbi időben kezdett érdeklődni a politika iránt, férjének köszönhetően.


”Mostanában sokat bosszankodom azon, hogy túlságosan sokat foglalkoznak egymással, nagyon rosszul esik, amikor egyik a másikat csúnya szavakkal illeti. Van intellektuálisabb módja, mint egymást sárba taposni. Finomítani kellene a stíluson…” 

– nyilatkozta korábban a Best Magazinnak az énekesnő.

(Kiemelt kép: a Budakeszi Fidesz Facebook-oldala)

19:54

Új program indítását tervezi a kormány, amelynek keretében ösztönözni fogják a magyar vállalkozások külföldön keletkezett profitjának hazai befektetését a kapacitásaik bővítése érdekében – jelentette be Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter csütörtökön Oslóban.