Kiderült, ki nyerte meg a XIXO milliós nyereményjátékát

Egy zalai édesanya nyerte meg a XIXO nyereményjátékának 10 millió forintos fődíját, aki az összeget gyermekei továbbtanulására, illetve hiteltörlesztésre szeretné fordítani.

2024. augusztus 13., 14:24

Szerző:

Véget ért a XIXO nyereményjátéka, amelyre több százezer feltöltés érkezett. Ennek köszönhetően több ezer nyeremény talált gazdára, végül ünnepélyesen átadták a 10 millió forintos fődíjat is – számolt be a hírről a Tények. A nyertes egy Zala vármegyei édesanya, akinek életébe hatalmas fordulatot hozott a nyereményjátékban való részvétel.

Tarolt a XIXO játéka

A labdarúgó-Európa-bajnokság ideje alatt zajló Szurkolj és nyerj a XIXO-val promóció szerencsés résztvevői többek közt Samsung tv-t, Xiaomi rollert vagy PlayStation 5-öt is nyerhettek egy üdítőt vásárolva, amennyiben feltöltötték a nyitófülön található kódot a kampány weboldalára.

A nyereményjáték legnagyobb nyertese azonban vitathatatlanul egy kétgyermekes édesanya, a Zala vármegyében élő N. Andrea, aki megnyerte a mesés 10 millió forintot. Mint kiderült, a fődíj igazán jó helyre került, az anyuka és gyermekei számára ugyanis elmondhatatlanul sokat jelent a nyeremény.

Óriási élménynek bizonyult a díjátadó

A díjátadóra Szikszón került sor, ahová Andrea a gyermekeivel együtt érkezett. A látogatáskor betekintést nyerhettek a világ legnagyobb, egy tulajdonosi kézben lévő, modern óriásgyárába, és végig követhették, hol és hogyan készülnek a változatos ízű XIXO üdítők.

Andreáék számára ezáltal a gyárlátogatással egybekötött díjátadó is felejthetetlen élménynek bizonyult. Az esemény után az édesanya elmondta:

„Amikor meghallottuk, hogy mi nyertünk, nagy sikítás volt, és persze nagy-nagy öröm. Mondtuk, hogy nem is hisszük el, hogy ezek mi lehetünk. Nagyon meg fogja változtatni az életünket, jobb és könnyebb lesz az életünk"

– mesélte boldogan Andrea, felidézve a meghatározó pillanatokat. Hozzátette, hogy az összeget gyermekei továbbtanulására, illetve hiteltörlesztésre szeretné fordítani.

A nyeremény átadásáról egyébként videó is készült, melyet az alábbi linkre kattintva lehet megtekinteni.

(Kiemelt képünk illusztráció. Forrás: )