Villamossal karambolozott egy autó Budapesten

A Budapesti Közlekedési Központ azt közölte, hogy a Mikó utcánál történt baleset miatt az 56A villamos helyett a Széll Kálmán tér és a Móricz Zsigmond körtér között pótlóbusz jár.

2022. június 27., 13:55

Szerző:

Villamossal ütközött össze egy gépkocsi az I. kerületben, a Krisztina körúton hétfőn,  írta a katasztrofavedelem.hu.  A tűzoltók egy embert feszítővágóval szabadítanak ki az autóból, a helyszínen forgalomkorlátozásra kell számítani.

(Kiemelt képünk illusztráció. Fotó: MTI)

21:15

A háború és a brüsszeli szankciók okozta energiaválság miatt a kormány kiviteli tilalmat rendel el az energiahordozókra, így a tűzifára is. Az energia-ellátásbiztonság szempontjából stratégiai jelentőségű tűzifa külföldre történő kivitelét a kormány kontroll alatt tartja, szükség esetén korlátozni is tudja és elővásárlási jogával is élhet, közölte Nagy István agrárminiszter a Magyar Közlönyben megjelent rendelettel összefüggésben.

19:56

Új villamosjáratot indít a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) szombaton, a 2B jelzésű villamos Pesterzsébet és a Jászai Mari tér között jár majd. A pesti fonódó villamosfejlesztés részeként induló járat átszállás nélkül tesz elérhetővé három metrójáratot a XX. kerületi lakosoknak.