Videón Orbán Viktor reakciója, miután közölték vele, hogy ideje lenne távozni 12 év után

Lévai Anikónak nem igazán tetszett az operaház főigazgatójának a poénja.

2022. március 17., 07:47

Szerző:

Szombaton adták át az 55,1 milliárd forintból felújított Operaház épületét, ahol a nyitógálán elmondott beszédében Ókovács Szilveszter főigazgató egy olyan poént is megengedett magának, amely láthatólag komoly zavart okozott a díszpáholyban.

„Hölgyeim és uraim! A segítséget szeretném megköszönni. Szeretném megköszönni a miniszterelnök úr huzamos bizalmát. Én csak tudom, mert lassan elérem azt a határt, ami még a magyar operaházi történetben nem volt. 12 év! Ezután már tényleg mindenkinek mennie kellett. Nem akarok ötleteket adni, de ez tényleg lassan elközeleg”

– mondta a főigazgató. Az élő közvetítésről készült videó azóta nem elérhető az MTVA archívumában, ahogy arra Márki-Zay Péter, az Egységben Magyarországért miniszterelnök-jelöltjének Youtube-csatornáján fel is hívták a figyelmet.

(Kiemelt képünk: képernyőfotó. Forrás: Márki-Zay Péter hivatalos YouTube-csatornája)

 

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.