Verekedés miatt fordították meg a 4-6-os villamost a Margit-hídon

A BRFK tájékoztatása szerint két ember a Margit körút 19. környékén verekedett össze, emiatt a villamos sem tudott tovább közlekedni, visszafordították.

2023. március 25., 20:15

Szerző:

Összeverekedett két ember a Margit körúton, ezért a 4-6-os villamosnak is meg kellett fordulnia. A 168.hu szerkesztőségével a BRFK sajtóosztálya az esettel kapcsolatban közölte, „március 25-én 17 óra 49 perckor érkezett bejelentés, hogy a 4-6-os villamoson a II. kerületi Margit körút 19. szám környékén két ember verekszik. A kerületi rendőrök 17 óra 55 perckor a helyszínre értek, ahol a két verekedőt elfogták és előállították a kerületi kapitányságra. A körülmények tisztázása és elszámoltatásuk folyamatban van.”

Helyszíni információink szerint az eset miatt az abban az időben a Margit-hídon közlekedő villamost is arra hivatkozva állították le és fordították vissza, hogy a villamoson verekedés tört ki.

(Kiemelt kép: A 4-6-os villamos a Margit-hídon 2023. március 25-én. A villamost egy verekedés miatt fordították vissza. Fotó: Szalay Petra / 168.hu)

Két évvel a koronavírus-járvány nyomán bekövetkezett turisztikai összeomlás után ismét megjött az emberek utazási kedve. Idén a magyarok több mint harmada tervezi, hogy útnak indul kikapcsolódni. A Balaton idén is verhetetlen célpont.

Idén a balatonfüredi Kis Bergmann Cukrászda Tökmag sorbet pirosbogyós gyümölcsökkel elnevezésű alkotása lett az év fagylaltja - közölte a Magyar Cukrász Ipartestület pénteken az MTI-vel.