Verekedés miatt fordították meg a 4-6-os villamost a Margit-hídon

A BRFK tájékoztatása szerint két ember a Margit körút 19. környékén verekedett össze, emiatt a villamos sem tudott tovább közlekedni, visszafordították.

2023. március 25., 20:15

Szerző:

Összeverekedett két ember a Margit körúton, ezért a 4-6-os villamosnak is meg kellett fordulnia. A 168.hu szerkesztőségével a BRFK sajtóosztálya az esettel kapcsolatban közölte, „március 25-én 17 óra 49 perckor érkezett bejelentés, hogy a 4-6-os villamoson a II. kerületi Margit körút 19. szám környékén két ember verekszik. A kerületi rendőrök 17 óra 55 perckor a helyszínre értek, ahol a két verekedőt elfogták és előállították a kerületi kapitányságra. A körülmények tisztázása és elszámoltatásuk folyamatban van.”

Helyszíni információink szerint az eset miatt az abban az időben a Margit-hídon közlekedő villamost is arra hivatkozva állították le és fordították vissza, hogy a villamoson verekedés tört ki.

(Kiemelt kép: A 4-6-os villamos a Margit-hídon 2023. március 25-én. A villamost egy verekedés miatt fordították vissza. Fotó: Szalay Petra / 168.hu)

Tegnap 21:02

Ráadásul hat egymást követő napot tölthetnénk otthon a karácsonyi héten a Gazdaságfejlesztési Minisztérium friss tervezete szerint. Lenne ugyanakkor három olyan szombat is, amikor dolgozni kellene.

Tegnap 20:46

Halálos motorbaleset történt a fővárosban a Gyáli úton hétfő délután, az utat a Könyves Kálmán körútnál lezárták – tudatta a rendőrség a honlapján.

Novák Katalin részt vett a csíksomlyói búcsún, és látogatásának helyszíneiről folyamatosan beszámolt a közösségi oldalán. A „nem megfelelő nyilvános üzenetek” miatt a román külügy tiltakozott Magyarország bukaresti nagyköveténél. A Sándor-palota szerint a „román külügyminisztérium tiltakozása túlzó és indokolatlan”.