Várkonyi Andreának most aztán tényleg nagyon jó

Közel tizenhatszorosára növelte értékesítésből származó nettó árbevételét a Várkonyi Andrea többségi tulajdonában lévő WhiteDog Media Kft. reklám- és médiacég,

2022. május 31., 16:53

Szerző:

A 2020-ban alapított cég a 2021-es üzleti évet 2,03 milliárd forintos árbevétellel zárta, az értékesítés legnagyobb hányada, mintegy 1,402 milliárd forint a „film, videó, televízióműsor-gyártásból" származott, a reklámügynöki tevékenység 610 millió forintot hozott, írja a 444.

A kiadások sorában a legnagyobb tételeket - összesen mintegy 1,245 milliárd forintot - az anyagjellegű ráfordítások jelentették. Az egyelőre azonban nem derült ki, hogy ezt a hatalmas összeget pontosan mire is költötte el a vállalat.

Adózás után Várkonyi Andrea és üzlettársa, Gergely Judit több mint 388 millió forintos nyereséget tudhat magáénak.

Az üzleti sikereket követően két tulajdonos az osztalékfizetés mellett döntött. Összesen közel 394 millió forintnyi osztalékot vesznek ki a cégből, Várkonyi Andrea 295,425 millió forintot, Gergely Judit pedig 98,475 millió forintot.

(Kiemelt kép: Máthé Zoltán / MTI - Várkonyi Andrea hivatalos oldala)

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.