Update: mégse vakációzik Orbán Viktor

A világ katolikus törvényhozóinak éves konferenciájára utazott.

2021. augusztus 27., 11:31

Szerző:

Orbán Viktor Rómában vakációzik – írtuk meg a 444 nyomán, de Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke nemrég közölte: a miniszterelnök pénteken hivatalos programra Rómába érkezett. A kormányfő a katolikus törvényhozók 12. alkalommal megrendezett éves találkozóján vesz részt, amelyet minden esztendőben Rómában és az olasz főváros közelében fekvő Frascatiban tartanak meg – tette hozzá Havasi Bertalan. 

Orbán egyházi esküvőjét és két legidősebb gyermeke keresztelőjét a vele később politikailag szembekerült Iványi Gábor metodista lelkész celebrálta; a Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség intézményei évek óta kilátástalan helyzetben küzdenek a túlélésért.

A miniszterelnök egyébként református vallású. 

 

(Kiemelt képünk illusztráció: Orbán Viktor Facebook-oldala)

 

 

2024. május 19., 15:38

Folytatódik a változékony, napos-gomolyfelhős idő a jövő héten; elsősorban a hét elején kell záporra, zivatarra, felhőszakadásra számítani, a hőmérséklet csúcsértéke 25 Celsius-fok körül lesz - derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből.

2024. május 19., 10:45

Aljas indokból, nagy nyilvánosság előtt elkövetett, jelentős érdeksérelmet okozó rágalmazásért jelenti fel Magyar Péter Orbán Viktort. A miniszterelnök politikai igazgatója közben már kommentben reagált.