Update: mégse vakációzik Orbán Viktor

A világ katolikus törvényhozóinak éves konferenciájára utazott.

2021. augusztus 27., 11:31

Szerző:

Orbán Viktor Rómában vakációzik – írtuk meg a 444 nyomán, de Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke nemrég közölte: a miniszterelnök pénteken hivatalos programra Rómába érkezett. A kormányfő a katolikus törvényhozók 12. alkalommal megrendezett éves találkozóján vesz részt, amelyet minden esztendőben Rómában és az olasz főváros közelében fekvő Frascatiban tartanak meg – tette hozzá Havasi Bertalan. 

Orbán egyházi esküvőjét és két legidősebb gyermeke keresztelőjét a vele később politikailag szembekerült Iványi Gábor metodista lelkész celebrálta; a Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség intézményei évek óta kilátástalan helyzetben küzdenek a túlélésért.

A miniszterelnök egyébként református vallású. 

 

(Kiemelt képünk illusztráció: Orbán Viktor Facebook-oldala)

 

 

Balogh Péter, a Védelmi Innovációs Kutatóintézet Reziliencia Központjának vezetője volt a Jazzy rádió vendége, aki arról beszélt, hogyan kellene megvédenünk a személyes adatainkat az internetes bankolás vagy a telefonhasználat során. A kibertér is háborús hadszíntérré vált, és a kibertérben végrehajtott támadások a civil lakosság életére is nagy hatással vannak.