Újraindul a Roxy Rádió

Tizenkét év után, május 1-jén a budapesti rádió, csak mai zenével – írja a kiadó közleménye.

2023. április 3., 11:18

Szerző:

A Roxy Rádió a radioroxy.hu domain alatt, valamint saját applikációjából lesz elérhető 0/24-ben politika és bulvár nélkül. 

Az állomás csatlakozik a Danubius Rádió, a Juventus Rádió és a BDPST ROCK alkotta hármashoz: május 1-je után mind a négy csatorna felületein megtalálható majd mind a négy rádió, így toronymagasan a legnagyobb elérésű, egyedülálló online rádiós platform jön létre. 

A saját felületek (weboldal, app) mellett a rádiós gyűjtőoldalon is megjelenik az új Roxy.

(Kiemelt képünk: A Roxy Rádió régi logója.)

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.