Újabb két fenyegető üzenetet kapott Kálmán Olga

A politikus épp feljelentést tett, mikor megkapta az újabb két fenyegető levelet.

2021. május 5., 07:57

Szerző:

„Nem áll le a fenyegető. Annyira nem, hogy miközben tegnap a rendőrségen a feljelentésemet szövegeztük, újabb két fenyegető levéllel »örvendeztetett« meg. Pont akkor, amikor a nyomozóval ültem szemben. Természetesen ezeket is azonnal csatoltuk a feljelentéshez” – írta szerda reggel közösségi oldalán Kálmán Olga újságíró, DK-s politikus.

„Tudd meg te szemét, hogy ebben az országban kétféle ember létezik: a Fidesz-KDNP-hívő és az elmebeteg! Az utóbbit pedig mind ki kéne irtani, mert nincs rájuk szükség" – áll többek között a Kálmán Olga által megosztott új levelek egyikében.

Egy másik fotón pedig ez a szöveg szerepel: „Mert mi keresztény jobboldali hívők sosem gyűlölködünk. (...) Csak mindig ti, aljas hazaáruló náci fasiszták. Ti vagytok azok, akik mást sem tudnak csak gyűlölködni, gyűlölködni, gyűlölködni. És akkor még van pofátok ránk fogni, és minket vádolni vele. Hogy nem sül a bőr arról a tetves gané szenny pofátokról. Ti beszéltek úgy a mi drága Orbán Viktorunkról, hogy attól azonnal ökölbe szorul az ember keze” - osztotta meg a politikus.

Kálmán Olga az újabb levelekkel kapcsolatban azt írta: „Nem jó ez így, nagyon nem! Sokszor beszéltem már arról, hogy a folyamatos gyűlöletpolitika nem tud mást, csak újabb és újabb gyűlöletet szülni. Gondoljunk bele, hogyan éljük a mindennapjainkat hosszú évek óta? Ki mindenkit »kellett« már megvetni, utálni? Ellenségnek vagy csalónak lettek kiáltva a korkedvezményes nyugdíjat törvényesen igénybe vevők, a rokkantnyugdíjasok, a végkielégítést kapó közszférában dolgozók, a filozófusok, a tanítás szabadságáért küzdő pedagógusok, diákok, a kisegyházak, a segélyért folyamodók, a civilek, a »Soros-bérencek«, a liberálisok, a szivárvány családok, a menekültek, Brüsszel, az egész magyar ellenzék, mindenki, aki nem vallja magát fideszesnek” – írta, hozzátéve: „Ettől lesz boldog és erős a nemzet? Hát, nem! Nagyon nem! A családomat és engem most azért fenyeget valaki életveszélyesen, mert ellenzéki politikus vagyok. Nem érvel, nem fogalmaz meg más véleményt, hanem legszívesebben megölne. Őszintén sajnálom, hogy ide jutottunk, és őszintén bízom benne, hogy együtt, okosan ezen a rossz emlékű időszakon is túl leszünk” – zárta.

Kálmán Olga néhány napja fenyegető levelet kapott: „Le kéne vágni a fejedet, ki kéne irtani az egész családodat a le- és felmenőiddel együtt, te szemét nemzetellenes gyűlölködő rohadék” – állt többek között az üzenetben. A korábbi újságíró emiatt kedden tett feljelentést a II. kerületi rendőrkapitányságon.

(Kiemelt képünk illusztráció: Fotó: MTI | Balogh Zoltán)