Ismét meghalt egy ember a Mammutban

Lezuhant vasárnap egy férfi Budapesten, a Mammut bevásárlóközpontban. A 24.hu értesülései szerint egy 36 éves férfi vesztette életét.

2023. november 20., 11:00

Szerző:

Kaszap Réka, a mentők kommunikációs munkatársa a 24.hu megkeresésére azt közölte, hogy a középkorú férfit megpróbálták újraéleszteni, de sajnos már nem lehetett segíteni rajta, és a helyszínen meghalt.

A 24.hu úgy tudja, hogy a BRFK sajtóosztálya annyit közölt, hogy nem merült fel idegenkezűség és bűncselekmény gyanúja gyanúja, és a rendőrség közigazgatási eljárásban vizsgálja a haláleset körülményeit.

Az elmúlt 13 évben ez már a nyolcadik tragédia a Mammut bevásárlóközpontban. Az öngyilkosságok elkerülése érdekében már több intézkedésre is sor került.

Figyelem!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

(Kiemelt kép: Mammut bevásárlóközpont 2. épülete a Széna tér felől (Budapest, II. ker., Lövőház utca 2-6.) Forrás: Misibacsi / Wikimedia Commons)

 

Orbán Viktor miniszterelnök Berlinbe utazott, ahol pénteken tárgyalást folytat Olaf Scholz német kancellárral - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke csütörtökön.