A Balalandon nyitott boltot Orbán Ráhel

A babaholmikat áruló bolthálózat a Balaton felé terjeszkedik.

2023. július 14., 16:47

Szerző:

Budapest után a Balaton déli partján nyitotta meg újabb üzletét nemrég az Odu Store. A babaholmikat kínáló cég Orbán Ráhel tulajdona, a második bolt pedig Szántódon, a Mövenpick BalaLand Resort és Family Parkban kapott helyet – írja a 24.hu. A BalaLand ingatlankomplexum többek között Szepesi Richárd érdekeltsége, aki korábban több olyan üzletben részt vett, amelyek eredményeként Tiborcz István tulajdonába kerültek hotelek. 

A BalaLand beruházó annak idején vállalta, hogy a helyi építési előírásoknak megfelelően mindenkit be fog engedni a part 10 méter széles szakaszára, aztán ez két éve nem jött össze, ugyanis munka- és balesetvédelmi szempontból építési területnek minősítették, miközben a fejlesztés már elkészült részein a luxusapartmanok lakói vígan és zavartalanul strandoltak a kerítéssel körbekerített privát partszakaszukon – írja a hvg.hu.

(Kiemelt képünkön Orbán Ráhel. Fotó: Koszticsák Szilárd / MTI)

Magnézium tablettát szinte mindenki szed, vagy önmagában, vagy valamilyen multivitamin részeként. Azonban egyáltalán nem mindegy, hogyan visszük be a szervezetbe a magnéziumot, mert hiába szedi a legdrágább tablettát, nem fog felszívódni, ha ezt a néhány szabályt nem tartja be.

Újabb rekordot döntött meg Orbán Viktor. A miniszterelnök immáron (2024. október 21-én) 5259 napot töltött el összesen a miniszterelnöki székben.