Transzvesztitákat gúnyolt ki a színpadon Nagy Feró

Megragadta a péniszét, és odaajánlotta nekik.

2021. augusztus 14., 17:38

Szerző:

Nagy Feró koncertet adott agusztus 4-én, szerdán az immár harmadszorra megrendezett KŐFESZT fesztiválon. A márciusban kitüntetett Kossuth-díjas énekes a koncerten külön blokkot szentelt a kormányzat aktuális kedvenc kampánytémájának, az LMBTQ-közösségnek, amikor három női ruhába öltözött férfit hívott a színpadra Merkel melegeiként felkonferálva őket. A Beatrice frontembere jobb alkalmat nem is találhatott volna arra, hogy politizáljon. 

A mindössze alig másfélperces videót a 444.hu szúrta ki, egy olvasójuk készítette. Ebben Nagy Feró azt mondta: „Nagyon melegek a csávók. Azt mondja, hogy nem buzik? Ki mondja, hogy buzik? Ezek transzvesztiták. Azt sem tudják, hogy fiúk vagy lányok”. A frontember ezután hozzátette: „mindenki tartózkodjon attól, hogy lebuzizza őket, ők LMBTQ-tagok!” Nagy Feró végül azzal zárta a kormány által kritizált „transzvesztita-ideológia” pedzegetését, hogy megragadta péniszét, és elbúcsúztatta a parókás statisztákat: „ezt a Q-t odaadom nekik.”

(Kiemelt kép: 1978. A felvétel egy moziban tartott Beatrice koncerten készült. Gidófalvy Attila, Lugosi László, Donászy Tibor (Lugosi takarásában), Nagy Feró, Miklóska Lajos. Fotó: FORTEPAN / Urbán Tamás)

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.