Fájó szívvel, de támogatná Tóth Csabát a Momentum

Maga Fekete-Győr András mondta ki.

2021. szeptember 21., 08:50

Szerző:

Ha Tóth Csaba nyeri meg az előválasztást Zuglóban, akkor a Momentum a szocialista politikust is támogatni fogja. Ezt Fekete-Győr András mondta a Telex videójában. A Momentum elnöke azt mondta, fájó szívvel ugyan, de támogatnák Tóth Csabát, akit az LMP kivételével az összes parlamenti ellenzéki párt támogat az előválasztáson.

Karácsony Gergely pedig ezt nyilatkozta:

„Én például örültem volna, ha Fekete-Győr András elmondja, hogy ha esetleg mégsem nyer Zuglóban Hadházy, akkor a Momentum listán beviszi a parlamentbe.”

– az MSZP-PM-LMP miniszterelnök jelölt jelöltje szerint ez a mondat még nem hangzott el.

Hadházy Ákos, a Momentum, a Kétfarkú Kutya Párt és a Mindenki Magyarországa Mozgalom támogatásával induló független képviselő azt mondta, sok olyan információ eljutott hozzá, amely szerint Tóth Csaba korrupciógyanús ügyekben érintett. „Tóth képviselő úr tevékenyen részt vesz az előbb felsorolt ügyekben”. A politikus hozzátette, nem tudja ellenőrizni az információkat.

(Kiemelt kép: Tóth Csaba magyar politikus, MSZP-s országgyűlési képviselő interjút ad a 168.hu-nak 2021. szeptember 8-án. Fotó: Karancsi Rudolf / 168.hu)