Több vonalon is változik a vonatok menetrendje

A Rákosrendező állomáson aszfaltozási munkálatokat végeznek, emiatt szombattól változik a vonatok menetrendje az esztergomi, a szobi és veresegyházi vonalon

2023. július 7., 14:04

Szerző:

Az állomáson reggel 7-től 15 óráig a Teleki Blanka utcai vasúti átjárót aszfaltozzák, ezzel pedig több vágánylezárás jár – közölte a Mávinform pénteken.

Az esztergomi vonalon egyes vonatok rövidebb útvonalon, csak Angyalföldig közlekednek majd, illetve onnan indulnak. A szobi vasútvonalon több járat kimarad, számos vonat pedig módosított időpontban indul a budapesti Nyugati pályaudvarról és a megszokottnál több helyen áll meg. Az indulási időpont változása érinti Báthory és a Metropolitan EuroCity vonatot is. A veresegyházi vonalon az S71-es vonatok csak Rákospalota-Újpest és Vác között közlekednek.

(Kiemelt képünk: illusztráció. Fotó: Bazsó Bálint/168.hu)

Magnézium tablettát szinte mindenki szed, vagy önmagában, vagy valamilyen multivitamin részeként. Azonban egyáltalán nem mindegy, hogyan visszük be a szervezetbe a magnéziumot, mert hiába szedi a legdrágább tablettát, nem fog felszívódni, ha ezt a néhány szabályt nem tartja be.

Újabb rekordot döntött meg Orbán Viktor. A miniszterelnök immáron (2024. október 21-én) 5259 napot töltött el összesen a miniszterelnöki székben.