Több órás várakozási időre kell számítani a keleti határnál

Azt javasolják, a Romániába tartóknak , válasszák a nyírábrányi közúti határátkelőhelyet.

2021. december 18., 20:37

Szerző:

A dinamikusan megnövekedett utasforgalom miatt a vállaji közúti határátkelőhelyen 2021. december 18-án délelőtt a kilépő irányú személyforgalomban három órás várakozási idő alakult ki – írja a Police.hu

A rendőrség kéri, hogy aki teheti, a határátlépéshez válassza a nyírábrányi közúti határátkelőhelyet. Míg elindulás előtt javasolják, hogy minden esetben tájékozódjanak az alternatív határátkelőhelyekről és az aktuális várakozási időkről a rendőrség honlapján a Határinfó menüpontban, ahol valamennyi határátlépéssel kapcsolatos aktuális információ elérhető.

(Kiemelt képünk: Hegyeshalom, 2020. március 18. Gépjárművek a hegyeshalmi határátkelőhelyen 2020. március 18-án. Folyamatos kormányzati és rendészeti egyeztetés zajlott a környező országokkal, ennek következtében meg tudták indítani a Szerbiába, Romániába, Bulgáriába tartó tranzit átmenő- és a személyforgalmat, jelentette ki Lakatos Tibor, a koronavírus-fertőzés elleni védekezésért felelős operatív törzs ügyeleti központjának vezetője. Hegyeshalomnál egy óra alá csökkent a várakozás, továbbá Kópházán és Rábafüzesnél is megindították a teherforgalmat. Fotó: MTI/Filep István)