Több órás várakozási időre kell számítani a keleti határnál

Azt javasolják, a Romániába tartóknak , válasszák a nyírábrányi közúti határátkelőhelyet.

2021. december 18., 20:37

Szerző:

A dinamikusan megnövekedett utasforgalom miatt a vállaji közúti határátkelőhelyen 2021. december 18-án délelőtt a kilépő irányú személyforgalomban három órás várakozási idő alakult ki – írja a Police.hu

A rendőrség kéri, hogy aki teheti, a határátlépéshez válassza a nyírábrányi közúti határátkelőhelyet. Míg elindulás előtt javasolják, hogy minden esetben tájékozódjanak az alternatív határátkelőhelyekről és az aktuális várakozási időkről a rendőrség honlapján a Határinfó menüpontban, ahol valamennyi határátlépéssel kapcsolatos aktuális információ elérhető.

(Kiemelt képünk: Hegyeshalom, 2020. március 18. Gépjárművek a hegyeshalmi határátkelőhelyen 2020. március 18-án. Folyamatos kormányzati és rendészeti egyeztetés zajlott a környező országokkal, ennek következtében meg tudták indítani a Szerbiába, Romániába, Bulgáriába tartó tranzit átmenő- és a személyforgalmat, jelentette ki Lakatos Tibor, a koronavírus-fertőzés elleni védekezésért felelős operatív törzs ügyeleti központjának vezetője. Hegyeshalomnál egy óra alá csökkent a várakozás, továbbá Kópházán és Rábafüzesnél is megindították a teherforgalmat. Fotó: MTI/Filep István)

A vitéz Bertalan Árpád 1. Különleges Műveleti Dandár gyakorlatozik a jövő hét elején Szolnokon, ezért megnövekedett hanghatásra kell számítani – közölte a szolnoki polgármesteri hivatal közleményben.

I. Judit, a Vácott ismert kineziológus és kétgyermekes édesanya szerda este 11-kor tűnt el. Ismerősei Facebook-felhívásokban és személyesen is keresték, ezrek osztották meg az eltűnéséről szóló posztokat, illetve a rendőrség is az eltűnt emberek körözési listájára tette őt. Pénteken aztán találtak egy holttestet a Dunánál.

2023. február 3., 15:44

A szombat éjfélig tartó havazás, havas eső és viharos széllökések miatt adott ki figyelmeztetést az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság. Azt kérik, csak megfelelő műszaki állapotú, a szokásosnál jobban megtankolt, a téli körülményekre felkészített  járművel induljanak csak útnak.