Több kilométeres a torlódás a Balaton felé az M7-esen

Baleset történt, senki sem sérült meg. 

2021. július 30., 09:53

Szerző:

Két gépjármű ütközött össze az M7-es autópálya 30-as kilométerszelvényében, Martonvásár térségében, a Balaton felé vezető oldalon, emiatt több kilométeres torlódás alakult ki – közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense pénteken az MTI-vel. Pápai Eszter elmondta, hogy a balesetben senki sem sérült meg. 

A sérült járművek elfoglaltak egy sávot, de már levontatták őket, ettől függetlenül még mindig lassú a haladás az érintett szakaszon. A sajtóreferens jelezte, hogy ugyanebben a kilométerszelvényben, a főváros felé vezető oldalon is történt egy baleset, egy kisteherautó árokba hajtott, ám az nem akadályozza a forgalmat.

 

(Kiemelt képünk illusztráció: Baleset az M1-es autópálya Győr felé vezető oldalán Komárom magasságában, 2021. május 15-én. Fotó: BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság)

 

08:39

A Best Solar a hazai napelemes piac egyik meghatározó szereplője. Az elmúlt tizenöt évben az elsők között telepítettek ipari méretű napelem parkokat, 2020-ban pedig Európa legnagyobb erőművének, az Audi Logisztikai Központján épülő napelemes rendszerének kivitelezői voltak, amely 12 megawattos méretével nemcsak a szakma csúcsát, de igazi kihívást is jelentett a Best Solar szakembereinek.