Ha bejön a tippmix

Hogy mit ér egy 1560 forintos fogadás a tippmixen? Akár milliókat.

2024. január 24., 18:17

Szerző:

Az abdai Sörös Ernő január 12-én,egy 1560 forintos fogadással még aznap 10,3 milliót nyert tippmixen. Ebből a pénzből adóznia sem kell a játékszabályzat alapján. A tizenháromból tizenkét tippje bejött. A kertész öt éve tippmixel, mindig ugyanott. Mindennap játszik, és mindig sokmilliós nyereményre. Ehhez legalább tíz meccset tesz meg. Mindegyik rizikós mérkőzés, amelyek ha bejönnek, azokkal bankot lehet robbantani – írja a Telex. A fogadást  mindig kombinációsan adja fel 1560 forintért. Állítja, hogy sosem veszít, ha elszáll egy meccse, akkor is nyerhet, az eredményektől függően többet vagy kevesebbet.

Sörös Ernőnek mindig a tippmixen jár az esze 

„Érzem, hogy még egyszer robbantani fogok” – mondta egy újabb nagy nyereményre várva, a Telexnek. Akkor is a kezében volt a telefonja, a meccseket figyelte. Már megtette az aznapi tippjeit. A helyi tippkirály állítja, volt előjele annak, hogy bejöhet neki egy nagyobb nyeremény. Azt mondja, hogy egyszer már majdnem nyert 119 milliót, csak pár kedvező eredmény hiányzott hozzá. Tavaly kétszer nyert 27 ezer forintot, összességében pedig „csurrant-cseppent, a szelvény ára azért mindig visszajött vagy éppen 30 forint pluszban zártam” – mesélte a lapnak.  Ernő folyamatosan figyeli a meccseket és az eredményeket. Leginkább focira, kézilabdára és kosárlabdára fogad.

Hogy miként ünnepelt? „Ittam rá egy sört” – mondta szerényen az abdai tippkirály 

Sörös aznap tizenhárom meccset játszott meg, mindet nagy szorzóval, kivéve az utolsót. Összesen 48 milliót nyerhetett volna, ha mindet eltalálja, ha pedig az utolsót nem teszi meg, akkor 37 millió forintot. A tippmester január 13-án egy internetes fogadási tippoldalon is megosztotta, mire fogadott. A tippoldalon megosztott fogadása segített másnak is. Ernő kapott egy üzenetet, amiben az áll, hogy tippjeinek köszönhetően egy család ebből a pénzből rendezte adósságait. Abdán azért mindenkit tudta aznap este, hogy tízmilliomos lett. A trafikban is megerősítették, miután végigfuttatták a szelvényt, hogy nagy nyertes. Ernő nyereményét vállalkozásba fektetik üzlettársával, terveik szerint a nyereményből  kertészeti- gépeket vásárolnak. 

Ha úgy érzi, hogy játékfüggőségi problémákkal küzd vagy kérdései vannak a témában, legyen akár érintett vagy családtag, forduljon szakemberhez!  Az ELTE PPK Klinikai Pszichológia és Addiktológia Tanszékével és a Pro Psychologia Alapítvánnyal együttműködve Segélytelefon szolgáltatást működtetünk. Szerencsejátékkal összefüggő problémák, kritikus helyzetek kezelése esetén ingyenesen, anonim módon hívható hétköznapokon 15.00- 19.00 között a 06-21-262-0603 telefonszámon.

(Kiemelt képünk illusztráció. Fotó: tomfield via Pixabay)

Ahogy a tetőzés elhagyta Budapestet, a védekezés fókusza a Duna főváros alatti szakaszára, délre helyeződött át – mondta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) szóvivője az állami tévében az árvíz kapcsán.