Taxis tragédia a Keletinél

Tragédia történt a Keleti pályaudvarnál, legalább 10 rendőrautó lepte el az egyik utcát.

2023. január 24., 19:18

Szerző:

Legalább tíz rendőrautó érkezett a Keleti pályaudvarhoz kedden fél 12 után nem sokkal – írta meg a Blikk. Nem sokkal később a mentők is megérkeztek. Úgy tudni, hogy egy taxis lett rosszul – vélhetően infarkutst kapott –, aki még ki tudott állni a forgalomból. 

A lap megkereste a rendőrséget. Magyar Martina, a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese megerősítette a halálesetet, és leszögezte: nem baleset történt, a sofőr halálát rosszullét okozhatta.

(Kiemelt képünk illusztráció. A Keleti pályaudvar és a Baross tér 2016. szeptember 23-án. A felújított, átépített teret 2014-ben adták át. Fotó: Máthé Zoltán / MTI)

10:00

Mától kaphatják meg a jelöltek és jelölőszervezetek a választási irodáktól az ajánlóíveket a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek, a nemzetiségi önkormányzati képviselők, valamint az Európai Parlament (EP) tagjainak választásán induláshoz.

Tegnap 19:41

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.

Tegnap 17:55

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.