Taxis tragédia a Keletinél

Tragédia történt a Keleti pályaudvarnál, legalább 10 rendőrautó lepte el az egyik utcát.

2023. január 24., 19:18

Szerző:

Legalább tíz rendőrautó érkezett a Keleti pályaudvarhoz kedden fél 12 után nem sokkal – írta meg a Blikk. Nem sokkal később a mentők is megérkeztek. Úgy tudni, hogy egy taxis lett rosszul – vélhetően infarkutst kapott –, aki még ki tudott állni a forgalomból. 

A lap megkereste a rendőrséget. Magyar Martina, a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese megerősítette a halálesetet, és leszögezte: nem baleset történt, a sofőr halálát rosszullét okozhatta.

(Kiemelt képünk illusztráció. A Keleti pályaudvar és a Baross tér 2016. szeptember 23-án. A felújított, átépített teret 2014-ben adták át. Fotó: Máthé Zoltán / MTI)

Tegnap 18:39

Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön a Karmelita kolostorban kötetlen beszélgetésen fogadta a Mathias Corvinus Collegium (MCC) nemzetközi médiakonferenciájának külföldi előadóit, Orbán Balázs politikai igazgatóval, az MCC kuratóriumi elnökével közösen – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Elkészült hazánk legjobb munkahelyeit listázó kutatás. Az élbolyban első pillantásra meglepő cégek is: az első tízbe például bekerült a McDonald's és a MÁV is.