Találja ki, mennyit keresett naponta Rogán Antal 2021-ben

A legnagyobb bevétel-növekedést mégsem ő tudta felmutatni.

2022. február 2., 08:36

Szerző:

Az előző évhez képest 122 százalékos növekedést produkált havi bevételeiben Rogán Antal Miniszterelnökséget vezető miniszter, állapította meg a képviselők vagyonnyilatkozata alapján az Mfor.hu. Rogán így – miközben 2020-ban havi több mint 16 milliót keresett – tavaly már 32,7 milliót vihetett haza minden hónapban, tehát naponta mintegy 1,2 millió forintot.

Rogán bevételei a dokumentumok alapján több helyről is származnak, így

  • országgyűlési képviselőként az alapfizetésre jogosult, 1,21 millió forintra,
  • miniszterként 1,979 milliót kap munkájáért,
  • a Mobilsign Kft.-től pedig minden eddiginél több pénzt kapott, 408 millió forintot találmányhasznosítási díj címén.

A legnagyobb bevétel-növekedést amúgy az Mfor összesítése alapján Bajkai István fideszes képviselő tudta felmutatni. Az Orbán-család ügyvédjeként is működő Bajkai az egy évvel korábbihoz képest 166 százalékos bevétel-növelést tudott produkálni.

 

(Kiemelt kép: Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter érkezik a meghallgatására az Országgyűlés gazdasági bizottságának ülésére, a Parlamentben 2021. november 29-én. fotó: MTI/Kovács Tamás)

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Nem sok jóval kecsegtet az időjárás: marad az április első felének megfelelő hőmérséklet és éjszakánként talajmenti, a fagyzugos helyeken gyenge fagyok veszélyeztetik a gyümölcstermést - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.