Szikora Róbert szerint Orbán politikusi géniusz, Isten áldotta tehetség, Gyurcsány meg kártékony erkölcsi hulladék

2020. június 29., 15:37

Szerző:

Szikora Róbert, aki nemrég videóüzenetben tegezve köszöntötte Orbán Viktort a születésnapján, terjedelmes interjút adott a 24. hu-nak. 

A popikon sok más érdekesség mellett elmondta: 

Nem tudta, mikor van Viktor születésnapja, az évfordulót se tartotta számon, egy szervezőtől értesült a jeles dátumról. A szervező a Marilyn Manson-koncert ellen szervezett szentmise óta a barátja, ő kérte meg hogy vegyen részt a köszöntésben. 

Személyesen is ismeri a kormányfőt, bár nem túl jól. Akárhogy is, Orbán Viktor a számára 

egy kiváló magyar ember és egy politikusi géniusz.

Szikora Róbert szerint ezzel szemben 

  • a liberálisok mindent felforgatnak, ráadásul nem szeretik a hazájukat. Az életben szükség van tabukra, a liberalizmus alapja viszont az, hogy minden tabut megszüntessenek. A liberálisok a hazáról, a családról is csak rosszat mondanak.

A liberálisok egyébként Amerikát is eszébe juttatták:

„Amerikában is az lett a trend, hogy az elnöknek mindenféle hollywoodi sztár nekiugrik. A  liberális oldal mindig mindenkit nyakig megaláz" – tudatta.

„Persze mindennek a végén ott van Soros, a sátáni figura. Közben mindenre ráfogják, hogy rasszista"

– tette hozzá. Úgy átja, hogy az amerikai tüntetésekre régóta készültek a liberálisok, ez most igazán jól jött nekik. Közeledik a választás, kellett egy apropó a rendbontáshoz.

Az interjúban Trianon és  magyarság-érzés is is szóba került. Szikora erről egyebek mellett elmondta, hogy az magyar, akinek Trianon fáj. Aki el tud érzékenyülni attól, hogy felmegy a magyar zászló egy olimpián, az magyar.

Ennek dacára 

„Sokan a magyarok ellen drukkolnak nemzetközi sporteseményeken és focimeccseken, merthogy ez is Orbán Viktor politikájának a sikere lenne. Ez agybetegség. Ezeknek az embereknek (...) az a  hitük, hogy állítólagos konstruktív ellenzékként és

civil szervezetek álruhájában destabilizálják a most fennálló rendet"

– mondta.

Szikora Róbert 1978-ban
Fotó: Facebook/A szocializmus hagyatéka

„Én minden délután három órakor, bárhol is vagyok, megállok egy pillanatra. Akkor van az irgalmasság órája, amikor megfeszítették az Urat. De ugyanígy megállok minden június 4-én 16 óra 30 perckor, amikor aláírták a trianoni békediktátumot – avatott bele szokásaiba Szikora Róbert, aki később kifejtette még:

„Egy bolsevik vérű embertől nem lehet elvárni, hogy fájjon neki Trianon. Ő ünnepelni fog, mint Medgyessy Péter, aki ezen a napon csak koccintgatott."

De kapott egy tenyeres maflást Gyurcsány Ferenc is, akiről meg azt mondta:

„Ne várjuk, hogy egy sakálnak ne sakáltermészete legyen, egy kígyónak ne kígyótermészete legyen, egy bolseviknak meg ne bolseviktermészete legyen."

Gyurcsányt mindent egybeveve kártékony figurának, erkölcsi hulladéknak tartja.  

Szikora később később Kemál Atatürkről, Károlyi Miháyról, Kun béláról, Stromfeld Aurélról, Angela Merkelről is kifejtette ki nézeteit, majd leszegezte, hogy nem akar joboldali hős lenni. 

Később elárulta még, hogy 

  • Rákay Philip iszonyú nagyképű lett, Gréczy Zsolttal viszont ma is jóban van, jókat röhögnek a régi dolgokon. 
  • Elképeszti, ahogy az emberek nekimentek Müller Cecíliának.
  • Az „operettkeresztényeket” szerinte fel kel ébreszteni az állapotukból.
  • Nem derogál neki, hogy Kásler Miklóstól milliós anyagi támogatás kapott.

Szikora Róbert végül ismét szerét ejtette, hogy megdicsérje Orbán viktort:

„Orbán Viktor nélkül ez az ország egy újabb Trianont élt volna át az elmúlt tíz évben.

Szerencsére ez az istenáldotta tehetség vezeti az országot, köszönet érte a Szűzanyának és a józan magyar választóknak" – összegzett a muzsikus.