Szijjártó, a kifinomult diplomata szerint Luxemburg külügyminisztere gyűlöli Magyarországot és ostoba ember

2018. február 19., 16:39

Szerző:

Jean Asselborn luxemburgi külügyminiszter „gyűlöli Magyarországot", ő egy elvakult bevándorláspárti, a migrációt támogató politikus, aki Soros György kottájából játszik – közölte a külgazdasági és külügyminiszter hétfőn az MTI-hez eljuttatott közleményében. 

Szijjártó Pétert az ragadtatta erre a diplomáciában finoman szólva is meghökkentő kijelentésre, hogy Jean Asselborn a liberális Der Tagesspiegel napilap online kiadásában hétfőn a Stop Soros-törvénycsomag kapcsán azt mondta: „az EU-nak fel kell állnia és fel kell háborodnia", és aktiválni kell a 7. cikkelyt.

Szijjártó Péter szerint Jean Asselborn a mostani nyilatkozatával minden határon túlment, továbbá egy ostoba ember, a magyarok azonban nem azok, a magyaroknak nincs szükségük a luxemburgi külügyminiszter agymenéseire ahhoz, hogy tudják mi a jó nekik – kürtölte szét a világban az univerzum legokosabb és legrátermettebb külgazdasági és külügyminisztere, aki mindig pontosan tudja, hol a határ

Tegnap 16:11

Május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás. A hét második felében változékonyabbá válik az időjárás, többfelé kell élénk, erős szélre és esőre készülni, emellett kissé visszaesik a hőmérséklet is – derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.