Szeged megőrült – egymás kosarából lopták a ventilátort az Aldi újonnan nyílt üzletében

Másfél óra sem telt el nyitást követően, de szinte minden termék eltűnt a polcokról. 

2022. július 7., 15:58

Szerző:

Csütörtök reggel nyílt meg Szeged legújabb Aldi áruháza a Dugonics téri Tesco helyén. A szegeder.hu tudósítása szerint már a nyitás előtt kifejezetten nagy sorok tolongtak a bejáratnál, ami az elején okozott is egy kis fennakadást a kiszolgálás folyamatában.

A nyitás után mintegy másfél órával a polcokról elfogyott az akciós ventilátor. Ezek után, akinek nem jutott az akciós termékből lopás útján próbált szerezni magának. 

A vendégek véleményét ettől az apró incidenstől eltekintve viszonylag röviden össze lehet foglalni: mindenki örül, hogy nem maradt áruház nélkül a Dugonics tér. Páran panaszkodtak a hosszú sorokra és a nagy tömegre, de mindenki biztos benne, hogy ez csak a nyitás, és az akciók miatt volt így ma.

(Kiemelt képünk illusztráció. Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt)

Tegnap 19:04

A sekély és melegedő élővíz nagyon hamar oxigénhiányhoz és így katasztrófához vezethet a halállomány területén, és úgy tűnik, már a lehalászás sem százszázalékos megoldást, a baj igen nagy.

Tegnap 18:35

A BRFK részletes választ küldött szerkesztőségünknek azzal kapcsolatban, mi is pontosan a sorsa a Szabó Bálint szegedi ügyvéd által belengetett budapesti gazdatüntetésnek. A rendőrség információi szerint a kért útvonalra már korábban bejelentett rendezvények miatt augusztus 20-ára nem kaptak területfoglalási engedélyt, de a tüntetést megtarthatják, csak éppen a belvárosba nem mehetnek be.