Keserű ébredés: már egy fideszes propagandaoldal is nekiment a kormánynak

„Ez van, átvert bennünket a Fidesz (félig)”, és „Nem erre szavaztunk”.

2022. július 14., 10:02

Szerző:

A Csúnyán kiakadt az egyik ismert propagandaoldal a rezsicsökkentés korlátozása miatt.

A beszédes nevű „Számok - a baloldali álhírek ellenszere” című, több mint 86 ezer követővel rendelkező kormány- és oroszbarát propagandaoldal az eddigi tematikával szembemenve élesen nekiment a kormánynak (a posztot itt tekintheti meg, cikkünk írásaikor, csütörtök reggel még elérhető).

„Ez van, átvert bennünket a Fidesz (félig)
‼️Az intézkedés nagyjából 50 000 forintot vesz el a családunktól. Nem erre szavaztunk!”

Mint olvasható:

„Elhittük, hogy a Fidesz képes megvédeni a rezsicsökkentést, hiszen azt hittük, hogy az áramot itthon termeljük, a felét Pakson, a másik felét egyéb módon. Hittünk benne, hogy a rezsivédelmi alappal a Fidesz fenntartja ezt az intézkedést a lakosságnak, de tévedtünk, erre csak félig lesz lehetőség, és ki tudja mi jön még. Most 210 kWh a határ, majd lesz 100, meg 50.”

 A poszt alatt egyébként az oldal adminja(i) letiltották a hozzászólásokat, elkerülendő a kormánypárti trollok bosszúját. 

(Kiemelt kép: "Számok - a baloldali álhírek ellenszere. Fotó: Facebook)

19:04

A sekély és melegedő élővíz nagyon hamar oxigénhiányhoz és így katasztrófához vezethet a halállomány területén, és úgy tűnik, már a lehalászás sem százszázalékos megoldást, a baj igen nagy.

18:35

A BRFK részletes választ küldött szerkesztőségünknek azzal kapcsolatban, mi is pontosan a sorsa a Szabó Bálint szegedi ügyvéd által belengetett budapesti gazdatüntetésnek. A rendőrség információi szerint a kért útvonalra már korábban bejelentett rendezvények miatt augusztus 20-ára nem kaptak területfoglalási engedélyt, de a tüntetést megtarthatják, csak éppen a belvárosba nem mehetnek be.

16:01

Kedd éjfélig hőségriadót hirdettek a tikkasztó hőmérséklet miatt. A forróság a házi kedvenceink szerveztét is megviseli. Önfeledt futkározás közben is megtörténhet a baj, de egy közös utazás során is túlhevülhetnek az állatok. Minden esetben a gazdik felelőssége a hőguta elkerülése.