Négy férfi verhette agyon a 85 éves szalonnai asszonyt

2019. november 6., 11:34

Szerző:

Elfogtak három szalonnai férfit, akiket megalapozottan gyanúsítanak azzal, hogy hétfőn megöltek egy 85 éves asszonyt a borsodi településen - közölte a rendőrség. Emberölés elkövetésének gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást, majd egy napon belül azonosították, elfogták, előállították és őrizetbe vették a három férfit.

A megalapozott gyanú szerint a férfiak 2019. november 4-én olyan súlyosan bántalmaztak egy 85 éves asszonyt szalonnai otthonában, hogy a sértett belehalt a sérüléseibe.

Mint azt kedden megírtuk: a 85 éves asszony holttestét otthonában, a gondozója találta meg. Az egyedül élő özvegyasszonyt agyonverhették. A Blikk szerint a településen az a hír járja, hogy két férfit is elvittek a rendőrök abból az utcából, ahol az áldozat lakott.

Frissítve:

Elfogták a negyedik férfit is az emberölés ügyében - tájékoztatta a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense szerdán az MTI-t. Emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást az őrizetbe vett 27 éves, 18 éves, 53 éves és 43 éves szalonnai férfival szemben.

Fotó: police.hu