Sűrű köd miatt kiadták a figyelmeztetést

A sűrű köd miatt citromsárga riasztás van érvényben. 

2023. január 13., 06:54

Szerző:

Pénteken a sokfelé párás, ködös reggelt követően napközben egy melegfront felhőzete takarja el egyre többfelé a napot, de számottevő csapadékot nem ad, írja az Időkép. A mögötte érkező hidegfront viszont a délutáni, esti óráktól egyre többfelé hoz északnyugat felől csapadékot. Több helyen megélénkül a délies szél. Hajnalban -3, +5, délután 4-10 fokot mérhetünk.

Szombaton a front mögött már sokfelé kisüthet a nap, de keleten még eleinte előfordulhat eső, zápor. Itt még délután is a felhőké lesz a főszerep. Többfelé megélénkül, helyenként megerősödik az északnyugati szél. Hajnalban -1, +5, délután 5-11 fok várható.

(Fotó: MTI/Komka Péter)

2024. október 26., 10:33

Megszűnik november 4-től a Keszthelyi Kórház szülészet-nőgyógyászati fekvőbeteg osztálya, ugyanakkor a szülészet-nőgyógyászati járóbeteg ellátás, a terhesgondozás és a nőgyógyászati szakellátás változatlanul elérhető lesz.

2024. október 25., 16:11

Bár a naptár szerint lassan az ősz utolsó utolsó hónapját tapossuk, az indiánnyár továbbra is kitart. Azaz a hétvégére is marad a szokásosnál enyhébb időjárás.