Demeter Szilárd liberális Führernek nevezte Soros Györgyöt

A PIM főigazgatója erős mondatokkal üzen az Origón, szerinte Európa Soros György gázkamrája, aki hullahegyeken át kíván felkapaszkodni az örökkévalóság trónjáig. 

2020. november 28., 13:42

Szerző:

Soros György vélt sorskérdéseivel foglalkozik Demeter Szilárd, a Petőfi Irodalmi Múzeum főigazgatója az Origón. Úgy látja, visszatekintvén életművére Soros azt érzékeli, könnyűnek találtatott, még az életrajzírói is elfelejtik két perccel a halála előtt, ezért, mivel "írni tehetségtelen, gondolatrendszere zavaros és inkonzisztens", és tudja, hogy nem zseni, ami a legnagyobb fájdalma. Ezért aztán a halál kapujában állva önnön szobrát faragja. "Akinek elég pénz és hatalom adatott, abból diktátor lett, akinek nem, az diktátor szolgálólánya - és kivétel nélkül mindegyik hullahegyeken akart felkapaszkodni az örökkévalóság trónjáig." 

"Az a helyzet, hogy Soros trónjához most rajtunk keresztül vezet az út. Európa Soros György gázkamrája: a multikulturális nyitott társadalom kapszulájából árad a mérgező gáz, ami az európai életformára halálos, mi, európai nemzetek pedig arra vagyunk ítélve, hogy egymást eltaposva, egymásra mászva próbáljunk az utolsó korty levegőért küzdeni. A liberárják most a lengyeleket és a magyarokat akarják kizáratni abból a politikai közösségből, aminek tagjaiként még vannak jogaink. Mi vagyunk az új zsidók." A "liberárják" "tulajdonképpen azt mondják rólunk, hogy nagy az orrunk, büdösek vagyunk és tetvesek. Alacsonyabb rendű „lényeknek" tartanak." "Soros György a liberális Führer. A liberárja hadserege pedig szolgaibb módon isteníti, mint anno Hitlert a sajátjai."

 

 

Balogh Péter, a Védelmi Innovációs Kutatóintézet Reziliencia Központjának vezetője volt a Jazzy rádió vendége, aki arról beszélt, hogyan kellene megvédenünk a személyes adatainkat az internetes bankolás vagy a telefonhasználat során. A kibertér is háborús hadszíntérré vált, és a kibertérben végrehajtott támadások a civil lakosság életére is nagy hatással vannak.