Egy oroszlán és egy filmaszalag lesz Andy Vajna sírkövén, amelyet Vajna Tímea tervezett

2019. szeptember 19., 11:53

Szerző:

Hamarosan elkészül az a sírkő, amit Andy Vajna özvegye tervezett elhunyt férjének – írja a Blikk. Vajna Tímea nemrég árulta el, hogy a néhai filmügyi kormánybiztosnak gránitból készítenek gyönyörű emlékhelyet a Fiumei úti síkertben. 

„Készül a gyönyörű, elegáns sírhely. Annyit elárulok, hogy lesz rajta fekvő oroszlán és filmszalag... Nagyon különleges lesz, mint amilyen Andy volt. Remélhetőleg karácsonyra elkészül a sírhely. Azt mondták nekem, meg kell várni, amíg megsüllyed a föld, megjön a gránit a bányából... és rengeteg finom munkát igényel az elkészítése.

 

Sajnos, ez elég hosszadalmas folyamat, de találtam egy kreatív, nagyszerű sírkövest, aki valóra váltja az elképzelésemet, és ő is hozzáteszi az ötleteit” – írta az Instagramon az özvegy, aki nagyon nehezen találja a helyét szeretett férje elvesztése óta.

 

 

 

10:56

Európa háborúba sodródásától tart, az európai parlamenti választások tétje pedig, hogy hány voksot kapnak a háború- és hány voksot a békepárti erők – többek között erről értekezett Orbán Viktor a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában. A miniszterelnök szerint Magyarországon a békére csak az szavaz, aki a Fideszre szavaz, aki a baloldalra szavaz, a háborúra adja a voksát.